Béndek Andrea – a Plus Size Love life coach-szakértője

A szerelem szárnyán, plus size méretekkel, boldogan!

Szeretem azt, aki mellette vagyok. Szeretem azt, amit együtt alkotunk. Szeretem azt a folyamatos fejlődési utat, amit együtt járunk be. Szeretem azt a végtelen, feltétel nélküli elfogadást és szeretetet, amit immáron 6. éve élünk meg együtt. És igen, mindezt egy online társkeresőnek köszönhetem. És igen, én is plus size vagyok.

Szeretettel köszöntelek!

Béndek Andrea vagyok, life coach és munkavállalási tanácsadó. Hivatásomként tekintek a life coachingra. Szárnyal a lelkem, hogy útitársként, kísérőként részt vehetek a hozzám fordulók személyes fejlődésében, ami az életük minden területére kihatással lesz. Hiszek abban, hogy mindenki képes megteremteni a saját boldogságát és erről szól a coaching is. Eszköztárát segítségül hívva a megoldásra koncentrálunk az egyén személyes erőforrásaira támaszkodva.

És nem csak a folyamatos fejlődésben hiszek, hanem az igaz szerelemben is. Igenis létezik lélektől-lélekig kapcsolat, de azért bizony tenni kell. Az én szerelmi életem sem kezdődött a legegyszerűbben. Tele gátlásokkal, önbizalomhiánnyal, félelmekkel léptem rá a párkeresés online útjára. Akkoriban még azt sem tudtam igazán megfogalmazni kit keresek. Csak kerestem valakit, akiben bízhatok, és aki képes tiszta szívéből szeretetet adni és kapni. De rettegtem a csalódástól és abban sem voltam biztos, hogy szerethető vagyok. A számtalan feldolgozatlan lelki sérelmem és az önismeretem hiánya bizony rányomta a bélyegét a párkeresésemre is. Sodródtam az árral és vártam a csodát.

Az önismeret segít tisztán látni

Ahhoz, hogy a hozzánk leginkább passzoló partnert képesek legyünk megtalálni, bizony nagyon mély önismereti munka szükséges. Addig, amíg mi magunk nem kerülünk tisztába saját értékeinkkel és azzal, kik is vagyunk valójában, addig nagyon nehézzé tud válni a párkeresés folyamata. Ha nem vagyunk képesek elfogadni és szeretni saját magunkat, addig nem várhatjuk el a környezetünktől sem. Egy percig sem állítom, hogy könnyű, de az biztos, hogy mindenképpen megéri, saját tapasztalatból mondhatom. Első lépésként a legtöbb, amit önmagadért tehetsz, hogy nem másokhoz mérten értékeled önmagadat, hanem a saját egyediségedben! Mert akármilyen közhelyesen is hangzik mindannyian egyediek és megismételhetetlenek vagyunk, éppen ezért teljesen felesleges másokhoz hasonlítani magunkat. Abban pedig, hogy leküzdd a gátlásaidat sokat segít egy hely, ahol biztosan önmagad lehetsz. Mert a Plus Size Love erről is szól!

Egy védett hely, ahol az elfogadás végre teret nyer magának

A párkeresés és az önismeretünk fejlesztése nem minden esetben könnyű feladat, de véleményem szerint a kettő kéz a kézben jár. Megismerni, felvállani önmagunkat kívül-belül bizony komoly kihívást jelent az elején. Éppen ezért fantasztikus kezdeményezés a Plus Size Love, ahol valóban nem kell aggódnod a súlyod és az elfogadás hiánya miatt. Végre elengedheted a nem vagyok elég jó hozzáállást és kibonthatod a szárnyaidat! A szerelem nem kor és súlyfüggő. A szerelem mindenkié, aki veszi a bátorságot arra, hogy szembenézzen önmagával és képes arra, hogy tiszta szívvel megnyíljon önmaga és mások előtt.

Ha egyedülálló vagy és keresed a párodat, gyere és lépj rá velünk a párkeresés kalandos útjára. Fűszerezd meg az önismereted fejlesztésével, hagyd hátra a belső gátlásaidat, mert ez az oldal tényleg érted van! Szakértői csapatunk örömmel segít benneteket felmerülő kérdések esetén. A támogató háttér adott, de az első lépést neked kell megtenned. Várunk szeretettel a Plus Size Love oldalán!Vélemény, hozzászólás?

Lépj be a PlusSizeLove.hu közösségbe!

Regisztrálj a PlusSizeLove.hu-ra!

©2019 PlusSizeLove.hu  – 

A Plus Size társkereső